עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

30/05/2013 | 00:13 | מאת: רחלי

נפלתי ונפגעתי בגב תחתון(ללא שבר)וסובלת כאבים ומטופלת בכדורים:תחילה xsefo 8 ועתה arcocsia 90 וגם optalgin מיד לאחר מכן,למעלה מ 5 ימים אני סובלת מעצירות (לראשונה בחיי-בת 72) לקחתי 2 ימים אבקת normalax ואין כל תגובה האם לקחת חומר משלשל? מהי המלצתך בתודה, ה"מודאגת"

רחלי שלום 1. גם נורמלקס מוגדר כחומר משלשל. 2. העצירות ככל הנראה נגרמה מטראומת הנפילה. אפשרות רחוקה יותר היא השימוש בתרופות נוגדות הדלקת למרות שאינן מוגדרות כתרופות עוצרות. נסי קודם אמצעים "טבעיים" - תזונה \ שתיה \ פעילות גופנית במסגרת המגבלות

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול