בעייה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

29/05/2013 | 09:25 | מאת: שלי

שלום, אני כבר שבועיים סובלת מעצירות לקחתי נורמלקס לא עוזר ואם עוזר יש לי יציאות ממש קטנות.. נראה כאילו יש שריר בלתי רצוני כאשר יש לי יציאה שלא נותן לי להתרוקן סופית ואז יוצא לי בקושי..

שלי שלום לפני שאת מתחילה משלשלים האם ניסית לשנות תזונה? \ נוזלים? \ פעילות גופנית? סה"כ עצירות של שבועיים הנה קצרה ביותר...

30/05/2013 | 18:23 | מאת: שלי

האמת שכן בשבועיים האחרונים התחלתי להתאמן והתזונה שלי לא השתנתה ממקודם.. עניין הנפיחות והגזים בבטן מציקה..

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול