עצירות מתמשכת

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

20/05/2013 | 12:44 | מאת: מיכל

בני בן ה17 סובל כבר 9 חדשים מעצירות מלווה בטחורים שבאים וחולפים לסרוגין. השתמשנו כמעט בכל העצות המוכרות (תזונה עתירת סיבים, תה טיבטי, ארוחת בוקר מלאה ועוד),וההטבה החלה רק לאחר פסח כשהתחיל לקחת "לובילק". כיון שהתרופה גרמה לתופעות לוואי החלפנו ל"נורמלקס". יש לציין ש"נורמלקס" אכן מועילה אבל יש לו כאבי בטן לאחר אכילה מועטה והוא אכן אוכל מעט מאוד, כמו"כ הרגשה כללית לא נוחה בבטו(גזים). בבדיקות דם לא נראתה בעיה וכשפניתי לגסטרולוג הדבר היחיד שאמר לי זה להחליף מלובילק לנורמלקס. מבחינת הרופא אם יש יציאות- זה בסדר, אבל אני רואה שאיכות החיים שלו נפגעת. מה עוד ניתן לעשות?

מיכל שלום ככל הנראה מדובר במעי רגיש עם ביטוי של עצירות. הטיפול צריך להיות מותאם

21/05/2013 | 08:44 | מאת: מיכל

מה הכוונה מעי רגיש ולמי עלי לפנות לברור הענין?

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול