עצירות ממושכת וטיפול בנורמלקס

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

06/05/2013 | 14:53 | מאת: אסתר מרקוביץ

שלום רב אני סבלתי מעצירות ובעזרת מים ודבש בבוקר מצבי שופר,לצערי בזמן האחרון אני סובלת מכאבים בצד שמאל של הבטן נבדקתי בכל הבדיקות ונאמר לי שאולי יש לי מעי רגיז,נתנו לי נורמלקס כבר שבועיים נכון שזה עזר אבל הכאבים חזרו האם עלי לקחת ממנו מנה כל ערב או להפסיק ? הכאבים עדין ממשיכים . תודה על התשובה המהירה אסתר מרקוביץ

אסתר שלום נורמלקס אמור להקל רק על העצירות ולא על כאב הבטן אלא אם נגרם מעצם העצירות עצמה. אם אין שיפור במצבך אפשר שיש לך מעי רגיש עם ביטוי של עצירות ואז יש לשנות \ להוסיף לטיפול גם את מרכיב הכאב

07/05/2013 | 15:03 | מאת: אסתר מרקוביץ

תודה מקרב לב על התשובה המהירה. ברצוני לציין שנאמר לי שכנאה שיש לי נעי רגיז ולכן יש לי את הכאבים החזקים בצד שמאל של הבטן הוסיפו נוסף מנומלק בערב במשך היממה 1/2 קסנאגס פעמים כלומר אחד שלם וכן מירו פעמיים חציץ שאלתי האם זה עלול להפיך להרגל המצב תודה אסתר

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול