אניזמוס

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

25/04/2013 | 16:59 | מאת: אנונימי

דר ישי שלום, קיבלתי הזמנה לזריקת בוטוקס לאניזמוס שיש לי. בנוסף ראיתי שבהזמנה מופיעה לי גם הזמנה לסיגמואידוסקופיה. כשדיברתי איתך לא נאמר לי דבר על בדיקה זו. אמרת לי לבצע US רקטלי ואכן ביצעתי,אז מדוע הבדיקה הזו? במכתב כתוב כי הזריקה נעשית דרך בדיקה אנדוסקופית. האם אין דרך אחרת לבצע את הזריקה? כי אני נורא מפחד מהבדיקה הזאת. או שמא הזריקה נעשית רק באמצעות האנדוסקופ ואין צורך לבצע את הבדיקה עצמה? תודה

לאנונימי שלום הטיפול נעשה בטשטוש עמוק. אין לך מה לחשוש

30/04/2013 | 19:28 | מאת: אנונימי

הטיפול הכוונה לסיגמואידוסקופיה או לזריקה עצמה? ומדוע לא נאמר לי שום דבר על זה?כשבאתי אליך לפרטי אמרת שאני לא צריך לעבור בדיקה כזאת אז למה עכשיו כן? גם אם טשטוש זה נורא מפחיד אותי האם אין דרך אחרת לעשות את הזריקה? רק דרך סיגמואדוסקופיה? תודה רבה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול