אני בלחץ אשמח אם מישהו יעזור לי

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

25/04/2013 | 15:56 | מאת: בתאל

אני הייתי בשרותים לצורך הוצאת צואה וגיליתי שתוך כדי יוצא לי מלא דם . אני בלחץ , קראתי קצת על זה מה זה אומר וראיתי שיכול להיות שזה מעיד על סרטן במעי הגס . אני בת 25 והתזונה שלי לא כל כך נכונה,אני לא נכנסת הרבה לשרותים לפעמים פעם בשבוע ואני מעשנת . עוד שבחודש האחרון הבטן שלי מאד נפוחה ויש לי לפעמים הרגשה מוזרה וקצת כאבים בצד הבטן האמצעית בבקשה אשמח לקבל תגובה מאיזה דוקטור אני נורא לחוזה

בתאל שלום רוב הסיכויים הם שהדמם משני לטחורים \ פיסורה. עלייך לעבור בדיקה אנדוסקופית קצרה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול