נורמלקס

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

23/04/2013 | 18:46 | מאת: מישהי

אני לוקחת נורמלקס על בסיס יומיומי, להמלצת הרופא, לאחר עצירות כרונית שנים רבות. מידי פעם יש לי תופעה מוזרה של מעין שילשול בצבע זהוב או כמו מים שיכול להיות יום שלם. האם התופעה הזאת ידועה? או שצריך לברר את העניין? או להפסיק לקחת את התכשיר? תודה.

שלום למישהי אם את משלשלת קגבוע מהנורמלקס את לוקחת יותר מדי. אין משמעות פתולוגית לתאור הצואה. אין מניעה להמשיך בטיפול

30/04/2013 | 13:46 | מאת: מישהי

תודה ד"ר רון ישי. יש לי שאלה נוספת. שבוע שעבר יום אחד יצאה לי הפרשה כתומה מפי הטבעת. מה זאת ההפרשה הזאת? והאם גם לזה יש קשר לנורמלקס?

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול