pico salax

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

23/04/2013 | 17:06 | מאת: שירה

שלום, קיבלתי מהגסטרו חומר מרוקן pico salax בגלל עצירות כרונית. אתה יכול לתת לי פרטים על החומר? האם זה יעיל בעצירות כרונית?יש לי לציין שהעצירות נובעת ממעי רגיש ,אבל כרגע אני חייבת לרוקן את המעיים. יש תופעות לוואי?

שירה שלום פיקוסלקס הנו משלשל ממריץ - סודיום פיקוסולפאט. בד"כ משמש כחומר הכנה לקולונוסקופיה. יכול להיות יעיל גם כמשלשל.

30/04/2013 | 16:33 | מאת: שירה

האם הוא גורם לכאבי בטן שיש מעי רגיש? יש הצתברות מאד גדולה של פסולת במעי, אני מפחדת שזה יעשה באלגן כי הבנתי שזה מרוקן את כל המעי..

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול