עצירות כרונית

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

17/04/2013 | 12:34 | מאת: נועה

שלום, אני בת 19 יש לי עצירות כרונית במשך שנתיים, בחודשיים אחרונים אין שליטה על הסוגריים דליפות שתן 3 פעמיים ביום והרבה לא רק על התחתונים..וגם כמה פעמיים ספורות חוסר שליטה על צואה. האם יש סיכוי שזה בגלל העצירות? שהמעיים לוחצות על האברים הסמוכים? מה אפשר לעשות?

נועה שלום המשיכי לעקוב אם זה נמשך פני לרופא מטפל \ גסטרואנטרולוג \ נוירולוג עם אותה בעיה

17/04/2013 | 14:28 | מאת: נועה

יקח זמן עד שאצליח לקבוע, אתה יכול לכתוב לי תשובה בקצרה , זה מסוכן?

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול