נורמלקס וקונסיל

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

07/04/2013 | 10:03 | מאת: יגאל

האם נורמלקס וקונסיל שייכים לאותה משפחת משלשלים בהיותם סופחי מים? בימים האחרונים התחלתי ליטול קונסיל בנוסף על הנורמלקס שאני נוטל באופן קבוע, ובמקום שיפור במצב העצירות רק החריפה. האם יכול להיות שהשילוב בין שני התכשירים גרם לבעיה? האם לדעתך עלי להפסיק את השימוש בקונסיל או לתת לו הזדמנות נוספת, שכן בהוראות השימוש של התכשיר נכתב שפרק הזמן המקסימלי לתחילת פעילות התכשיר הוא 72 שעו.

יגאל שלום 2 תרופות אלו למרות שסופחות מים הנן ממשפחות שונות ומנגנון שונה. אם אינך מקבל הטבה נוספת מהקונסיל לאחר פרק זמן - הפסק אותו והגדל בהדרגה את מינון הנורמלקס

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול