בעיות התרוקנות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

29/03/2013 | 12:06 | מאת: סרגיי

שלום ד"ר ישי קיימת אצלי בעיית התרוקנות , עצירות ,ויציות מרובות ,תחושת טנזמוס וכאבים בבטן שמאלית תחתונה ובאיזור פי הטבעת , תחושת URGENCY והתרוקנות לא מלאה . המצב מאוד מחמיר אחרי שני ניתוחים ברקטום בגלל הקרצינומה . עברתי בדיקות ,מנומטריה , דפקוגרפיה , אלטרסאונס רקטלי . קבעו שיש לי אניזמוס ,התרוקנות לא מלאה שלרקטום והיצרות קלה ברקטום בגובה 8 ס"ם בפי הטבעת ,קרע בפי הטבעת של הסוגר פנימי. קולונוסקופיה ליפני שנה תקינה. עברתי טיפול בביאופידבק ואגיוקור והטיפול לא ממש עזר . מה אפשר לעסות . הניתוח אחרון עברתי ליפני 4 שנים . תודה על התשובה

סרגיי שלום בעייתך מסובכת מכדי להכנס אליה לעומק באתר אנא פנה ליחידה להפרעות בתפקוד ותנועתיות מערכת העיכול. ביה"ח איכילוב. 036974463

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול