עצירות דרמטית

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

24/02/2013 | 18:30 | מאת: אוריאן

הייתי אצלך לפני שלושה ימים, וספרתי על עצירות, שלקסין עוזר לה. ומאז, גם הלקסין לא עוזר, ביום שישי כל אחר הצהרים הייתי ב"לידה" ממושכת, שאפילו גליצרין לא עזר, וסב לתי מאד, אחרי 6 שעות גליצרין, היתה "לידה", עם דימום וטחורים, ומאז, הלקסין גם לא עוזר, עכשיו לקחתי פעם ראשונה נורמלקס, בכמות של המכסה, עם כוס מים, ואני מחכה לראות מה תהיינה התוצאות. כמה זמן יכול לפעול הנורמלקס אם לגליצרין לקח 6 שעות.? סבל קשה. לא היה לי כזה דבר מעולם. ואני חוששת, שזה לא עצבים במעיים, כמו שאמרת, שזה משהו יותר חמור. האם צריך לשתות הרבה מים, וכמה עם הנורמלקס? אני מחכה לתשובתך. ותודה גדולה.

אוריאן שלום נורמלקס פועל סדיר לאחר 3-4 ימי שימוש. רצוןי להרבות בשתיית מים ללא קשר לנורמלקס

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול