עצירות כרונית

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

17/02/2013 | 21:21 | מאת: לימור

שמי לימור  מזה שנים שאני סובלת מעצירויות  ניסתי כל מיני דברים טבעיים וגם לא טבעיים עד שמצאתי את טיפות היובסלקס שעזרו לי בצורה יעילה. כשהטיפות נגמרו נודע לי שמשרד הבריאות הוריד אותם מהמעדפים. ומאז אני מחפשת ומבררת אצל מי אני יוכל להשיג אותם. בפניה זו אני מבקשת למי שיש עדיין טיפות או כדורים או סירופ של יובסלקס או כל תרופה אחרת שיש לה את אותו אפקט שיצור איתי קשר בטלפון: 0545823867 בתודה מראש  לימור.

לימור שלום הטיפות הכילו סודיום פיקוסולפאט אשר הנו משלשל ממריץ המחייב מרשם רופא

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול