אי נוחות בבטן בלקיחת תוסף של סיבים תזונתיים

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

17/02/2013 | 09:45 | מאת: טל

שלום התחלתי לקחת לפני כ 5 ימים סיבים תזונתיים מתוך ניסיון להקל על העצירות הקשה שלי (אני לוקחת מדיי יום) אני שותה מספיק מים (כ 2 וחצי ליטר ביום) עם זאת, אינני חשה עדיין בהקלה בנושא העצירות ומנגד החלו תופעות קשות של גזים. קראתי שלקיחת סיבים תזונתיים עלולה לגרום לכך. האם הדבר אמור להשתפר עם הזמן או שכל עוד אקח סיבים תזונתיים ארגיד בחוסר הנוחות הזו ? תודה טל

טל שלום מעל 30 גר סיבים ליממה את מתחילה "ליהנות" מתופעות הלואי - נפיחות \ גזים \ לעיתים כאב בטן. המשיכי בטיפול. אולי תהייה הסתגלות של המעי

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול