עצירות כרונית

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

29/08/2009 | 18:06 | מאת: מוטי

שלום רב אני בן 26 וסובל מעצירויות שבאות והולכות כבר כמה שנים שבא. לאחרונה יש לי עצירויות שנמשכות כ- 4 ימים וגם כאשר יש יציאה היא ממש מועטה וישנה הרגשה של התרוקנות לא מלאה ונפיחות בבטן. מה עלי לעשות? יש לציין כי אני אובחנתי כסובל ממעי רגיז עקב כאבים בקיבה ורפלוקס ואני מטופל בלוסק באופן קבוע. תודה מראש

מוטי שלום כאב ברום הבטן והחזר קיבתי וושטי אינם קשורים לאבחנת מעי רגיש , אם כי יש קשר סטטיסטי רב בין מצבים אלו. אנא פנה ליחידה להפרעות בתפקוד ותנועתיות מערכת העיכול בביה"ח איכילוב כדי שנוכל לעשות "סדר" במגוון תלונותיך 036974463

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול