"אבנים"

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

19/08/2009 | 22:31 | מאת: שני

שלום רב אני בת 22 שנה אחרי ניתוח קיצור קיבה "שרוול" ומאז סובלת מבעיית עצירות קשה בעזרת ייעוץ דיאטני שיניתי את התזונה אך ללא הועיל ניסיתי ,קונסיל,אגיולקס,לאבילק, ואפילו גליצרין.... כולם עזרו בפעמים הראשונות ולאחר מכן כלום .. כיוון שכבר התייאשתי חברה הציעה לי לעשות חוקן בעזרת זרם המים במקלחת ..זה עזר חלקית בכל מקרה מה שקורה זה שנוצרות לי "אבנים" בפי הטבעת שחוסמות לי אפשרות ליציאות.. אני מגדירה את זה כאבנים כיוון שהגעתי במצב כזה למיון ולאחר בדיקת רופא הבנתי שמזה אני סובלת ..לעיתים קרובות אני מיואשת מקווה שמישהו או משהו כבר יעזור לי! אני לא יודעת ממה נוצרות האבנים הללו ואיך להיפטר מהן כי החוקן במקלחת לא עוזר וגם לא הגליצרין.. אנא עזרו לי ..

שני שלום מכיוון שהגעת להתפתחות אבני צואה יש לטפל בעצירות באופן קבוע. הייתי ממליץ להשתמש בינתיים בחוקני FLEET אנא פני אלינו ליחידה להפרעות בתפקוד ותנועתיות מערכת העיכול. מרכז רפואי איכילוב, ת"א 036974463 כדי שנוכל לברר היטב את גורמי העצירות

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול