מיואשת

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

15/10/2011 | 09:42 | מאת: שריתי

היי ד"ר רון, חג שמח! אני בת 25 ועברתי לפני שנתיים ניתוח מעקף קיבה. עד לפני הניתוח היציאות שלי היו תקינות לחלוטין, מאז הניתוח הכל התחיל להסתבך. שנה שלמה ניסיתי אבילק, וסיבים תזונתיים, ופגלקס ועוד כל מיני אבקות למינהם ופשוט כלום לא עזר. הפתרון היחיד היה שכל כמה ימים הייתי עושה חוקן לשחרור. לפני שנה גיליתי את טיפות היובסלקס.. חשבתי שהגעתי לגן עדן :-) הם עזרו בצורה שאפילו החוקן לא עזר. לפני חודשיים גיליתי שהורידו אותם מהמדפים ומאז אני עובדת עצות. ניסיתי שוב סיבים ושוב פגלקס ועוד טיפות טבעיות על בסיס שזיפים וכאלה, ולא עוזר! הרופאה המצליצה לי לקחת שמן פראפין, היום אני לוקחת כף בבוקר וכף בערב, זה מקל אבל לא משחרר הכל. אני לא מרגישה לעולם תחושה של התרוקנות, וגם עד שזה יוצא... רק אחרי כאבים ולחיצות ולפעמים גם יורד דם... שכחתיי לציין שאני שותה כמעט 3 ליטר ביום ואוכלת ירקות ופירות.... אני ממש אובדת עצות ואשמח עם תמליץ לי על תפרון כי כבר התייאשתי. אני לא רוצה לגרום לגוף שלי להתמכר לאבקות ושמנים, האם יש דרך טבעית או האם מתי שהוא הגוף שלי יחזור ללכת לבד לשירותים? בתודה מראש, שרית!

שריתי שלום תכשיר שאולי דומה ליובסלקס הנו האגיולקס המכיל סינה וסיבים. כמובן שקיימים תכשירים נוספים. רצוי למצות כל תכשיר עד למינון מקסימלי אפשרי ואז לעבור לתכשיר הבא במידת הצורך

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול