עצירות בן 85

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

13/10/2011 | 23:18 | מאת: נעמה

שלום רב. אבי בן 85 לאחר אירוע מוחי (4 שנים) ןשבר בצואר הירך. סובל מדמנציה. אינו נייד ויושב בכסא גלגלים.סובל מעציריות. בשנתיים האחרונות השתמשנו בטיפןת יובסלקס אשר היו יעילות מאוד. אבקש לדעת מהו התחליף הממומלץ כאשר אציין כי כל הדברים הטבעיים אותם ניסינו בעבר לא הועילו.מעדיפה שלא להתחיל עם כדורי לקסדין היות והדבר גורם לו לשלשול. (לבולק לא עזר לפני כשנתתים).מחפשת טיפות זהות ליובסלקס . מודה נאודעל עזרתך

טיפול היובסלקס עזרו ככל הנראה עקב תוספת של סינה לתכשיר. תכשיר המבוסס על סינה וסיבים - אגיולקס ניתן כמובן להשתמש בתכשירים אחרים

14/10/2011 | 08:43 | מאת: נעמה

תודה על התשובה המהירה. מלבד האגיולקס מה מומלץ עוד? בבתי טבע ומרקחת המליצו על מגון כל כך גדול. אך כאמור בגלל גילו אני זקוקה למשהו יעיל וחזק. מה בדבר נורמלקס?

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול