סובלת מעצירות כרונית

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

10/09/2011 | 21:36 | מאת: יפה

שלום. אני בת 56 וסובלת מעצירות יותר מ-10 שנים. השתמשתי עד היום ביובסלקס, וזה הדבר היחיד שעזר לי, היחיד! אך הוא לא מזמן הורד מהמדפים וכרגע יש לי בעיה, אני כל הזמן בעצירות, מידי פעם לוקחת לקסדין, אך לא רוצה להשתמש בזה כל הזמן כי זה כימי, זה גם לא מנקה 100%. קניתי LAXEN FORTE, קון סטימר, נורמלקס נרות וחוקנים קטנים, ושום דבר מאלה לא עוזר לי. מה יכול לעזור לי? אני כבר לא יודעת. קבעתי תור לגאסטרולוג, אבל צריכה לחכות חודשיים. מה אני אמורה לעשות בינתיים. מה הכי דומה ליובסלקס? ועוד שאלה, מה דעתך על ניקוי קיבה? יש בזה סכנה למעיים כמו ששמעתי? בבקשה תענה לי, זה ממש דחוף, ממש. תודה רבה

יפה שלום מבחינת מנגנון היובסלקס מורכב מסיבים תזונתיים וכדי לוודא שיעזור הוסף לו סודיום פיקוסולפאט כדי שיעזור ליתר בטחון.... לקסעדין דומה לו מבחינת המנגנון

11/09/2011 | 06:17 | מאת: יפה

ולא כימי. מה דעתך על שטיפת קיבה? יש בזה סכנה למעיים כמו ששמעתי?

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול