עצירות כרונית וצואה גושית

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

08/09/2011 | 19:44 | מאת: שירה

שלום , אני בת 14 .. צעירה כן , אני סובלת מעצירות כרונית ואני כבר מיואשת לגמרי ! אני מנסה להמנע מאורז תפוחי אדמה והתחלתי לאכול לחם מקמח מלא , לשתות מים עם תמיסת בנפייבר , וכלום .. יש לי יציאות אולי כל שבוע וחצי , תחושת נפיחות מתמדת , כבר כמה חודשים זה ככה וכלום לא עוזר , אני מאוד רזה 157 ושוקלת 40 קילו , היום כבר לא הייתה לי ברירה והרגשתי נפוחה מתמיד אז לקחתי נר גליצרין , הצואה שיצאה לי הייתה כמו גומי כזה נורא קשה וגושית , וגם לא הרגשתי התרוקנות מלאה . מה זה יכול להיות ? מה יכול לעזור לי ? דרך אגב ההורים שלי ממש לא לוקחים את זה ברצינות ואני מפחדת שזה יכול להיות חמור , תודה מראש זה ממש דחוף .

שירה שלום התחילי בשינויי תזונה יסודיים בהדרכת דיאטנית יש בהחל מקום לטיפול תומך במשלשלים כנורמלקס \ לבולק \ קונסיל או חוקני FLEET

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול