עצירות כרונית שרק מחריפה עם הזמן

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

23/08/2011 | 12:53 | מאת: טלי

מאז שאני זוכרת את עצמי אני סובלת מעצירות.בתקופה האחרונה מזה מס' חודשים דווקא שיניתי את הרגלי התזונה שלי והוספתי הרבה ירקות ושתיה של מים לתפריט היומי שלי. הורדתי פחמימות שהיו גורמים לנפיחויות בבטן. למרות זאת אני סובלת מעצירות קשה מאוד. אני נוהגת להשתמש בנרות, בחוקנים ובלסקעדין על מנת לצאת. לפעמים אני "סוחבת" קיבה של שבוע מבלי לצאת עד שאני מרגישה שאני מתפוצצת ואז נוטלת 2 כדורי לסקעדין ויוצאת למחרת היום. אך עדין היציאה מאוד קשה ולא שלשול. אני מרגישה כאילו אני יולדת כשאני יוצאת. זה לא נורמלי בהחלט לכל הדיעות. מה אני צרכיה לעשות??? ניסיתי סיבים תזונתיים גם את הנורמלקס כל יום מס' פעמים ביום שתיתי וזה לא עזר.

לי שלום אנא פני ליחידה להפרעות בתפקוד ותנועתיות מערכת העיכול - המכון הגסטרואנטרולוגי, מרכז רפואי תל-אביב 036974463

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול