יציאות קשות וגושים

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

10/08/2011 | 19:30 | מאת: חן 1

ד"ר שלום אני לא יודעת מה לעשות אני חולה בקוליטיס הרבה שנים ברמסיה לוקחת רפאסל מזה חודש וחצי יציאות מאוד קשות רק גושים עברתי קולונו לפני שנה +ביופסיות תקינות בדיקות מעבדה בסדר אני מאוד לחוצה מזה. תודה גדולה לתשובתך המהירה

חן 1 שלום במידה ואמצעים תזונתיים \ שתיה \ אורח חיים אינם עוזרים יש להתחיל במשלשלים כנורמלקס \ אבילק וכדו מכיוון שמדובר בשינוי בהרגלי יציאה יש לברר באם עברת קולונוסקופיה לאחרונה. אם לא - רצוי

11/08/2011 | 13:57 | מאת: חן 1

ד"ר שלום עברתי קולונו לפני שנה + ביופסיות הופנתי לדאטנית . תודה גדולה על תשובתך

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול