עצירות קשה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

10/08/2011 | 11:10 | מאת: איילת

שלום,אני בחורה צעירה בשנות העשרים מזה 5 שנים אני סובלת מבעיות אכילה והתחלתי לקחת משלשלים , בעקבות המשלשלים בלי זה אני לא יכולה לעשות יציאה הרוקח המליץ לי על נורמלקס והתחלתי לקחת מזה 3 ימים. האם זה יעזור לי לנטרל את הכדורים המשלשלים ואני יחזור לעשות יציאה רגילה? תודה

איילת שלום בהחלט אפשרי שתוכלי לרדת במינון המשלשלים הנוספים עם השימוש הקבוע בנורמלקס

12/08/2011 | 16:26 | מאת: איילת

אני מודה לך על התגובה המהירה ואני מקווה שזה באמת יעזור! יום טוב.

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול