עצירות מתמשכת

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

08/08/2011 | 12:32 | מאת: יוסי

אני סובל מעצירויות כמעט באופן קבוע בכמה שנים אחרונות כמו כן יש לי פיסורה (אני משער שזה בגין העצירויות) צריכת האוכל שלי תמיד מלווה עם ירקות, ואני לא אוכל דברים קשים או יבשים ועדיין יש לי את אותן תופעות (על ארוחת ערב אני כמעט תמיד מוותר). יש לי כ-3 יציאות בשבוע והן על פי רוב קשות ויבשות לדעתי אולי יש קשר לעובדה שלפני כמה שנים הקטנתי את כמויות האכילה שלי אני לא אוכל כמעט כל השבוע לחם אבל מקפיד לשתות מים. סה"כ מלבד ההרגשה האי נוחה ביציאות ואולי כאב בזמנם בגין הפיסורה אני חי עם זה בכמה שנים אחרונות, האם יש מקום לפנות לרופא כדי לבדוק אם יש משהו שעלול ח"ו להתפתח במי הגס או משהו אחר בבכלל בקיבה?פתח בחלון חדש הדפסת ההודעה הוספת תגובה

יוסי שלום עצירות תפקודית או פיסורה אינן קשורות לממאירות בדרכי העיכול. במידה ומיצית טיפול תרופתי ואין שיפור יש לברר את סוג וסיבת העצירות - בירור פיזיולוגי

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול