עצירות עכב הפסקת עישון

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

31/07/2011 | 01:33 | מאת: אור

היי. לםני כשבוע הפסקתי לעשן (הייתי מעשנת כחצי קופסא ביום). עכב ההפסקה נהיתה לי עצירות קשה אני רגילה ליציאות של פעמיים ביום אם לא יותר... אני לא רוצה ליטול שום תרופה כדי לא להתרגל.. ניסיתי שזיפים מיובשים ורעילים זה רק גורם לי לכאבי בטן וגזים.. אני מיואשת וכבר שוקלת לחזור שוב לסגריות למרות שהכי לא בא לי... האם זה ישאר ככה או יחזור לקדמותו?? תודה רבה!!

אור שלום הסבלנות משתלמת במקרה זה הרבי באכילת סיבים תזונתיים - סלטים חיים ופירות כולל שזיפים (גם חיים), תמרים ותאנים שהנם הפירות העשירים ביותר בסיבים. "החמיר" של ריבוי סיבים הנו נפיחות וגז אך זה שווה את ההשקעה...

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול