עצירות מתמשכת

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

11/06/2011 | 15:01 | מאת: אביב

שלום רב, לפני 7 חודשים הייתי קצת חולה הרופא נתן לי אנטיביוטיקה לאחר שהתחלתי לקחת אנטביוטיקה החלה לי עצירות קשה נסיתי תזונה ספורט אך שום דבר לא עזר התחלתי לקחת פגלקס לאחר כמה חודשים נהייתי שוב חולה וקבלתי שוב אנטיביטיקה לאחר סיום האנטיביוטיקה שמתי לב שהעצירות נהיתה יותר קלה אך לצערי אני עדיין בעצירות זו עדיין משתמש בפגלקס פגלקס ונורמלקס הם רק פתרונות זמניים , ממה יכול לנבוע תופיה זו אני בדר"כ אדם בריא מאוד וגם פעיל ספורטיבית . האם נורמלקס לטווח ארוך מסוכן ? האם יש טיפול תרופתי תודה אביב

אביב שלום 1. העצירות יכולה לנבוע משינוי באוכלוסיית חיידקי מעי \ שינויי תזונה \ גורמים אחרים אשר התלוו לנטילת אנטיביוטיקה. 2. נורמלקס הנה תרופה בטוחה ויעילה גם לשימוש ממושך

16/06/2011 | 10:57 | מאת: אביב

האם יש לך המלצה אחרת לנסות, מאשר לחיות עם פגלקס או נורמלקס ?

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול