תרומת ביצית בגיל 45 מתרומת יהודיה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

25/09/2016 | 11:13 | מאת: גילי

בת 45 פלוס אחד קופת חולים מכבי זהב מהי הפרוצדורה בארץ לתרומת ביצית. ועם אני רוצה רק תורמת יהודיה מהו ההליך וכמה זמן זה לוקח תודה

01/10/2016 | 17:12 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לגילי שלום רב, יש שני מרכזים בארץ אשר מטפלים בתרומת ביציות מנשים ישראליות: 1. אסף הרופא 2. ביה"ח הלל יפה. אנא פני ליחידה להפריה חוץ גופית לאחד משני המרכזים הללו ותוכלי לקבל את כל האינפורמציה הרלוונטית. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות