התנהגות לאחר החזרת עוברים טריים מתורמת

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

30/06/2016 | 19:47 | מאת: איילה

שלום ד"ר אני בתהליך של תרומת ביצית ביום שני זה הוחזרו לי 2 עוברים טריים, ביום ראשון (כלומר 6 ימים לאחר ההחזרה) אני נוסעת לנופש בים המלח, ברצוני לדעת האם יש מניעה מכניסה לים המלח? מה מותר לי להיכנס לג'קוזי? תורת

03/07/2016 | 18:13 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאיילה שלום רב, אני ממליץ בחום לא להתרחץ בים המלח וגם לא להכנס לג'קוזי בגלל ריכוזי מלח גבוהים וטמפרטורה גבוהה של המים. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות