בבקשה עזרה והסבר פיענוח בדיקות הדם אחרי שקיפות

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

07/06/2016 | 14:02 | מאת: גאיה

שלום רב, אני יודעת שאולי זה לא הפורום, אך סומכת עליכם מאוד מתחילת הטיפולים שלי:בבקשה תענו לי. אשמח מאוד לפיענוח על תקינות הבדיקה, התור לרופאה עוד הרבה זמן: PAPP-A MOM 3.05 טווח הנורמה 0.15MOM (7683.0 mu/l( HCGb MOM 2.36 (79/8 ng/ml) שקיפות עורפית (nt) MoM 1.03 (1.3mm) סיכון סטטיסטי לתסמונת דאון מחושב לגילי: 1:1400 סעכון מחושב לפי גילי בשילוב עם תוצאות הבדיקות 1:10000 טריזומה 18: סיכון מחושב לפי גילי בשילוב עם תוצאות הבדיקות 1:10000 אם אפשר גם הסבר בבקשה.( אני בת 44 והתורמת הביצית שלי בת 24) תודה רבה אני גם לאחר בדיקת דם NIPT שיצאה תקינה. האם עדיין לעשות מי שפיר?

08/06/2016 | 17:03 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לגאיה שלום רב, הסקר הביוכימי שלך הוא תקין לחלוטין ואם ה-NIPT הוא תקין אין צורך בדיקור מי שפיר כשגיל התורמת הוא 24. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות