משך זמן בין מחזורי טיפול

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

05/06/2016 | 14:50 | מאת: יעל

צהריים טובים. בשבועיים האחרונים התחלתי תהליך PGD שבסופו, מתוך חמישה עוברים שהגיעו לשלב הביופסיה, נמצאו ארבעה עוברים לוקים בתסמונת ועובר אחד בריא. בוצעה החזרה וכרגע מחזיקים אצבעות להמשך התהליך ומקווים להריון תקין. במידה והמזל לא ישחק לצידנו, והיות ואין לנו עוברים בריאים להחזרה בשלב זה,ככה"נ אאלץ לעבור מחזור טיפול חוזר. האם ישנו פרק זמן מינימלי בין טיפול אחד לבא אחריו? תודה מראש.

05/06/2016 | 19:13 | מאת: פרופ' דב פלדברג

ליעל שלום רב, פרק הזמן המינימלי המומלץ להמתנה בין מחזור למחזור הינו חודש אחד. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות