Hiv, תרומת ביצית מחו"ל

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

21/02/2016 | 22:54 | מאת: חגי

שלום ד"ר שאלה דחופה אני בעוד ימים ספורים מתחילה טיפול תרופתי כהכנה להחזרת עוברים. מבקשת לדכת מהי הדרך הטובה ביותר והבטוחה ביותר למנוע אפשרות או סיכוי להחזרת עובר לגופי מתרומה מחו"ל עם נגיף איידס. בתודה, חגי

24/02/2016 | 15:52 | מאת: פרופ' דב פלדברג

שלום רב, כל התורמות בעולם הגדול נבדקות בדיקות לזיהום עם נגיף ה-HIV. אינני יודע על איזה ארץ מדובר אך אם זה בהנחיית רופאים ישראליים אני משוכנע שאין חשש מהדבקה של נגיף ה-HIV. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות