בדיקת NIPT

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

10/11/2015 | 08:25 | מאת: אורלי

שלום רב, בת 44 בהריון שבוע 15 מתרומת ביצית בת 25.עומדת לבצע בדיקת דם לזיהוי מומים כרומוזליים בעובר.האם עליי לרשום את שנת הלידה של התורמת כשנת הלידה שלי?או לרשום את שנת הלידה שלי ולכתוב מתורמת בת 25? תודה רבה!

10/11/2015 | 23:33 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאורלי שלום רב, אנא רשמי את האמת שההריון הינו מתרומת ביצית של תורמת בת 25. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות