טיפולי פוריות או תרומה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

01/10/2014 | 13:27 | מאת: מתלבטת!?!?

שלום רב, אני בהתלבטות עצומה.בת 37.5 עוברת תקופה של בערך תשע שנים בנושא הריונות. הריון ראשון מיימת עוברית סיום הריון בלידה שקטה שבוע 26 הריון 2 ספונטני נולדה לי בת נשאית של הפגמים הגנטיים . הריון 3 ו- 4 התגלו פגמים גנטיים. נאלצתי לסיים את 2 ההריונות. עברתי מאז 7 טיפולי פוריות. ממוצע שאיבת ביציות נע בין 8 ל-1 היו סהכ 3 החזרות . פעמיים של 2 עוברים בריאים ופעם אחת של עובר אחד בריא אך ללא הצלחה לא נקלטתי. עכשיו מתחילה פרוטוקול חדש לאחר שאבצע היסטרוסקופיה. מתלבטת במידה ולא יהיו החזרות כלל או שלא אצליח להכנס להריון בפרוטוקול זה האם עלי לחשוב על תרומת ביצית. מה המלצתך?? בתודה מראש.

08/10/2014 | 15:59 | מאת: פרופ' דב פלדברג

שלום רב, לאור הנתונים שמסרת המלצתי החמה לחשוב בצורה מאוד חיובית ורצינית על תרומת ביצית. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות