מיגרנה לאחר החזרת עוברים מוקפאים

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

25/05/2014 | 11:26 | מאת: אורית אור

פרופסר פלדברג דב שלום, בת 38, יום לאחר החזרת 3 עוברים מוקפאים ,(החזרת עוברים ביום השלישי לאחר הביוץ, החזרה על בסיס טבעי) קיבלתי מיגרנה נוראית. הקאתי יום שלם, לא נטלתי משככי כאבים ,שתיתי המון מים אבל הקאתי אותם, ולדעתי איבדתי קצת נוזלים, והרגשתי חולשה בגוף בגלל ההקאות, שאלתי היא , האם המיגרנה יכולה לגרום נזק לעוברים ? או שיכולה להפריע להשתרשותם ברחם? כמו כן מתי חלה השתרשרות? תודה רבה אורית

27/05/2014 | 20:15 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאורית שלום רב, ראשית, אין קשר בין המיגרנה , כאבי הראש וההקאות לתהליך ההשרשה. ההשרשה מתבצעת ב-3 הימים הראשונים לאחר ההחזרה. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות