יש לי החזרת עוברים שבוע הבא

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

22/04/2014 | 20:27 | מאת: גיוליאט

אני בת 47.שבוע הבא יש לי החזרת עוברים מתרומת ביציות.ניסינו 6 הזרעות וIVF אחד מהביצית שלי לפני כן ולא הצליח(ביצית 1 הוחזרה).משהו מציק לי וברצוני לשאול:הבדיקות שלי ממש טובות שאפילו הרופאה שלי שבהתחלה לא רצתה לנסות יותר מ3 הזרעות הסכימה להמשיך.FSH 7 ושאר הפרמטרים ממש טובים שהרופאה אמרה שהלוואי ולכולן כאלה תוצאות.האם יתכן שיש בעייה אחרת לכישלון וממהרים להסיק מסקנות בגלל הגיל או שכנראה הבציות בכל זאת לא טובות?עשיתי צילום רחם וצד ימין סתום (ורוב הבציות שלי בצד ימין).

30/04/2014 | 19:31 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לג'וליאט שלום רב, אין שום קשר בין החסימה החצוצרתית לצד של השחלה המכילה זקיקים. את זקוקה לתרומת ביצית בגלל גילך והשינויים הגנטיים המתרחשים בתוך הביצית. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות