תרומת ביצית ברחם רב-שרירני

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

25/03/2014 | 17:07 | מאת: ירדן

בת 45 לאחר 3 נסיונות של תרומת ביצית שנכשלו. הנסיון האחרון בוצע לאחר היסטרוסקופיה ניתוחית להסרת שרירן אחד. יש לציין שהרחם מוגדל עם מספר רב של שרירנים. האם מנסיונך יש טעם להמשיך ולנסות או להפסיק את הטיפולים.

25/03/2014 | 19:08 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לירדן שלום רב, קשה מאוד להביע דעה אובייקטיבית ללא קבלת נתונים מדוייקים לגבי מספר, גודל ומיקום המיומות ובדיקה גינקולוגית. במידה ותרצי אשמח להפגש איתך במרפאתי, להכנס לעומקם של דברים ולעזור בכל דרך אפשרית (טל' מרפאה 09-9581829 כל יום מ-16:00 אחה"צ). בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות