כמה שאלות

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

28/01/2014 | 01:01 | מאת: דנה

שלום פרופ' דב פלדברג, אני בת 44 ללא ילדים רווקה נמצאת בטיפולי פוריות בתרומת ביצית אם לא יצליח לי איך אני יכולה להביא ילד לעולם? האם תרומת ביצית זה תחנה אחרונה?? לידיעה: היסטרוסקופיה לאחר הוצאת מיומה - תקין. בזמן החזרת עוברים (עשיתי פעמים) הרופא אמר לי שהרחם שלי למעלה, האם זה מהווה בעיה להיכנס להריון? ולמה זה למעלה? אנא ממך תכוון אותי בבקשה. אודה לתשובתך המקצועית.

05/02/2014 | 19:37 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לדנה שלום רב, מאחר ותרומת ביצית הינו הטיפול הדפיניטיבי במצבך ומאחר ומספר נסיונות נכשלו אשמח להפגש איתך במרפאתי, לעבור על כל הבדיקות, להשלים בירור ולהמשיך בטיפול בתרומת ביצית (טל' מרפאה 09-9581829 כל יום מ-16:00 אחה"צ). בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות