בחירת מין הילוד

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

19/01/2014 | 19:09 | מאת: הדר

שלום רב, אני בת 33 נ+3 בנות. מנסה כבר 8 חודשים להיקלט עושה מעקב זקיקים מדוייק אצל טכנאית רנטגן לאיתור יום הביוץ המדוייק בכדי להגדיל את הסיכויים לבן. התייאשתי האם במצבי אפשרי לבצע הזרעה ? והאם אפשרי פרטי.... לתשובתך אודה

25/01/2014 | 22:25 | מאת: פרופ' דב פלדברג

להדר שלום רב, אכן מומלץ לבצע הזרעה לאחר הפרדת הזרע למין הרצוי ואשמח לקבל אותך במרפאתי לשם ביצוע טיפול זה (טל' מרפאה 09-9581829 כל יום מ-16:00 אחה"צ). בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות