בדיקת amh

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

16/01/2014 | 23:03 | מאת: חס

בנות ופרופסור למרות גילי הצעיר 27 ושלושה חודשים פרופיל הורמונלי, ביוץ ומחזור סדיר על 28 יום ותגובה לגונל 50= ארבעה זקיקים.. עשיתי בדיקת amh שלצערי לא תקינה ושווה ל0.63.. האם יש סיכוי להריון דרך ivf? או שההמלצה היא תרומת ביצית? ושאלה חשובה כמה זמן יש לי עד גיל המעבר?

25/01/2014 | 21:59 | מאת: פרופ' דב פלדברג

שלום רב, לאור הנתונים שמסרת תשובת בדיקת ה-AMH לא נראית לי אמינה. במידה ורמות ה-FSH, LH ו-E2 ביום 3 של המחזור הינן תקינות הייתי מתעלם מתוצאת ה-AMH וממשיך בטיפול השבחה תוך השראת ביוץ ובמידה ולא מתבסס הריון לאחר 3 מחזורי טיפול הייתי עובר ל-IVF. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות