ESTROFEM---לפני תרומת ביצית

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

11/01/2014 | 11:03 | מאת: אור

שלום רב. אני נמצאת בתהליך של לפני תרומת ביצית וקיבלתי את ההורמון- ESTROFEM-אשמח לדעת מה תפקידו ואיך הור תורם בכל התהליך הזה? ומדוע נותנים אותו אם בתופעות הלוואי שלו כתוב שיש סיכון לחלות בסרטן, בשבץ וכו'? בתודה מראש, אור

25/01/2014 | 22:05 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאור שלום רב, תכשיר האסטרופם הינו תכשיר של הורמון האסטרוגן והוא ניתן מספר שבועות לפני תרומת ביצית כדי לבנות את הרירית הרחמית ויחד עם תוספת של הורמון הפרוגסטרון לפתוח את חלון ההשרשה לצורך התבססות ההריון. תופעות הלוואי שציינת הינן מתיחסות לטיפולים ארוכים של שנים ואינן מופיעות לאחר טיפולים קצרים של מספר שבועות כך שאנא תסירי דאגה מליבך. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות