בדיקת בטא

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

10/12/2013 | 20:37 | מאת: נטלי

לאחר 12 יום של החזרת עוברים רמת בטא 38 לאחר יומים נוספים בטא 68 לאחר יומיים נוספים בטא 83 אחרי עוד יומיים בטא 102 אמרו לי לבוא עוד יומיים עוד פעם לבדיקת דם לראות אם הבטא עלתה. אבקש תשובה בהקדם

17/12/2013 | 19:54 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לנטלי שלום רב, אין ספק שההכפלות של רמות הבטא אינן תקינות וקרוב לודאי מדובר בהריון שאיננו מתפתח. כמו בן יש להוציא מכלל חשבון הריון חוץ רחמי. עלייך להיות בקשר עם רופא המטפל כדי לערוך המשך מעקב והחלטה לגבי מועד האשפוז. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות