אי הפרייה IVF

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

11/11/2013 | 09:31 | מאת: קטי

שלום רב. אני בת 38, אם לבן 2.5 דרך טיפול פוריות עם הזרעה. מאז נסינו להכנס להריון שוב ללא הצלחה ועברתי 4-5 טיפולי הזרעה. עשיתי שאיבת ביציות.לקחו 8 ביציות באיכות טובה. זרע תקין. לצערי אין הפרייה. איזה סיבה יכולה להיות לאי פוריות , אם ביציות וזרע תקינים. מה אפשר לעשות? האם יש סיכוי בכלל? בתודה

16/11/2013 | 21:13 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לקטי שלום רב, קשה מאוד להתייחס לסיבות של חוסר הפריה בנסיון בודד של IVF. סה"כ את ובעלך הוכחתם את הפוריות שלכם בעבר. אני ממליץ בחום לגשת למחזור חדש של IVF תוך שינוי פרוטוקול תרופתי להשראת ביוץ, תוך ביצוע IVF יחד עם מיקרומניפולציה מסוג ICSI. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות