מדוע אין הריון

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

24/10/2013 | 00:29 | מאת: דנה

שלום פרפסור דב, בעבר היה לי שרירן ועשיתי ניתוח (היסטרוסקופיה) דרך הטבור. המתנתי שנה ולאחר מכן עשיתי תרומת ביצית עם עובי רירית 10 מ"מ תלת שכבתית. מדוע לדעתך, לא הייתה השרשה? הזרע באיכות טובה. מדובר ב-2 עוברים 4 תאים. בזמן טיפול לתרומת ביצית לקחתי כדור ראשון בין השעות 10:00 - 11:00 זה מאוחר?? אודה לתשובתך.

03/11/2013 | 19:24 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לדנה שלום רב, במידה וההיסטרוסקופיה החוזרת אחרי הניתוח הייתה תקינה, הרי אין לנו מידע והבנה למה לא הרית למרות הרירית הטובה. לפרקים עוברים נהדרים עם רירית מצויינת לא מניבים הריון ואילו עוברים בדרגה נמוכה יותר של איכות עם רירית פחות טובה כן גורמים להשרשה. אני ממליץ בחום להמשיך בטיפולי הפריה עם תרומת ביצית ואין לי ספק שההריון יתבסס בחודשים הקרובים. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות