המלצה לתרומת ביצית

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

15/10/2013 | 11:12 | מאת: דנה

שלום פרופ' פלדברג, תוכל להמליץ לי איפה כדאי לעשות תרומת ביצית, רופא שאפשר לסמוך עליו שיתן לי ביטחון והצלחה. אני בריאה בדרך כלל. מנסיוני רוב הרופאים מעניין אותם רק לקחת כסף והצלחה שלי לא מעניין אותם בכלל. בתרומת ביצית שעשיתי אפילו לא התקשרו מהקליניקה לשאול מה התשובה שקבלתי(מדובר בפרופ' ידוע). אני די מבולבלת לא יודעת האם להמשיך עם אותו פרופ' או לקחת מישהו אחר? למה לדעתך, לא הצליח לי החזרה, הפרופ' אמר שעובר 4 תאים ללא שברים - אז מה קרה ?? מדובר בעוברים טריים, החזרה של 2 עוברים 4 תאים, אחרי החזרה הרופא אמר שלא צריך לשכב ושלח אותי הביתה - האם זה השפיע שלא נחתי?? עובי רירית היתה 10+ תלת שכבתית, איסטרדיול 286+. אודה לתשובתך, תודה על הסבלנות :)

15/10/2013 | 18:46 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לדנה שלום רב, מאחר ואני עוסק שנים רבות בכל נושא תרומת ביצית אשמח לפגוש אותך במרפאתי ולהעניק לך טיפול מסור וברמה מקצועית הגבוהה ביותר. טל' מרפאה 09-9581829 כל יום מ-16:00 אחה"צ. בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות