הביצית שנעלמה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

08/10/2013 | 07:31 | מאת: מיקה

בוקר טוב. חזרתי עכשיו מהבדיקות, קצת מבולבלת, מכיוון שהרופא שלי לא ממש קומוניקטיבי, אשמח אם תעזרו לי - עשיתי מעקב זקיקים, אחרי שקיבלתי ב30.9, הרירית אכן גדלה מאתמול להיום, מ4.5 ל6.3 אולם הזקיק נעלם לו (הוא היה 13), האם יכול לקרות מצב כזה ולא רואים כלום, אפילו לא ציסטה? האם יכול להיות שהיא פשוט פיספסה, גם אתמול היה קשה לטכנאית למצוא את הביצית, והחשוב מכל - האם זה משנה משהו לקראת ההחזרה הקרובה שלי, שאמורה להיות עוד כמה ימים? אשמח לעיצה.

08/10/2013 | 17:49 | מאת: פרופ' דב פלדברג

למיקה שלום רב, באופן עקרוני הזקיק בגודל של 13 מ"מ יכול להיעצר בהתפתחותו ולהספג. כמו כן מאוד ייתכן והוא גדל במהירות והתבייץ. אני מציע בחום לשלוח מחר דם לאסטרוגן, פרוגסטרון ו-LH ואז אפשר לדעת באיזה פאזה הורמונלית את נמצאת והאם יש טעם לבצע החזרה. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות