בצקות בקרסול

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

29/09/2013 | 10:50 | מאת: Yaya

שלום רב, אני אחרי טיפולי פוריות ו5 הזרעות. קבלתי מינוני זריקות שונים בכל מחזור טיפול. לאחרונה עברתי החזרת עוברים שנכשלה לצערי, יש לי כרגע בצקות ונפיחות בקרסול הרגליים, אני כרגע ללא טיפול הורמונלי ובעוד מספר ימים אמורה לקבלולאחר מכן אמורה לבצע החזרת עוברים. האם יתכן כי זה קשור לטיפולים. במידה ולא האם יתכן שזאת בעיה שנובעת מבעיה אורטופדית? תודה Yaya

29/09/2013 | 18:41 | מאת: פרופ' דב פלדברג

שלום רב, אגירת נוזלים ברגליים יכולה לנבוע מטיפולי פוריות ומומלץ להמתין עד לאחר קבלת המחזור. במידה והבצקות לא תרדנה מומלץ לפנות לרופא משפחה כדי לבצע בדיקות כלליות לגבי הגורמים האפשריים להתהוות בצקות אלו. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות