מציאת טיפול מיטבי במצב של רזרבה שחלתית נמוכה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

26/08/2013 | 13:06 | מאת: עדידי

שלום, אני בת 40 וחצי, עברתי 4 הזרעות שנכשלו. הרזרבה השחלתית שלי נמוכה. לאחרונה טופלתי בבי"ח כרמל, הייתי אמורה לעבור IVF, אך ברגע האחרון הוחלט לעשות הזרעה. לדעתך, איזה טיפול עדיף לי לעבור- IVF או IVM? תודה מראש.

10/09/2013 | 19:57 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לעדידי שלום רב, לפי הנתונים שמסרת מומלץ להמשיך ולנסות טיפולי IVF עד להתבססות של ההריון. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות