גיל התורמת בתרומת ביצית

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

14/08/2013 | 12:26 | מאת: שרון

שלום פרופסור פלדברג ! אני בשלבים של בירורים לגבי תרומת ביצית ובחירת מסלול ורציתי לשאול במידה שאפשר לבחור בין 2 תורמות- אחת בת 19 ואחת בת 27 ושתיהן נשים עם ניסיון פוריות מוכח (שילדו כבר ילד אחד לפחות ) מה עדיף ומי יותר פוריה בת ה19 או בת ה 27 ?

24/08/2013 | 18:40 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לשרון שלום רב, אין הבדל מהותי בין תורמת בת 19 לבין תורמת בת 27. לדעתי ההכרעה תהיה על בסיס של נתונים נוספים כמו גובה, משקל, צבע עיניים ושיער, גוון של העור ובעיקר ההשכלה. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל www.feldbergclinic.co.il נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות