שיפור איכות הביציות

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

30/07/2013 | 21:59 | מאת: יפעת

בת 39, לאחר הפרייה אחת. הריון ביוכימי אך לא הכפיל. ציטופלזמה לא אחידה ווקואולה ענקית. מהן הדרכים לשיפור איכות הביציות? מה ניתן לעשות?

13/08/2013 | 18:49 | מאת: פרופ' דב פלדברג

ליפעת שלום רב, בכדי לענות על שאלתך אני חייב הרבה פרטים נוספים לגבי הרקע הפריוני שלך. ככלל, אחת השיטות הבדוקות לשפר את איכות הביציות היא להחליף את הפרוטוקול הטיפולי של השראת הביוץ ולקחת כדורי DHEA באופן קבוע. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל www.feldbergclinic.co.il נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות