רמות הורמונאליות לאחר החזרת עוברים

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

04/07/2013 | 20:48 | מאת: אפרת

שלום רב, לפני שישה ימים עברתי שאיבת ביציות. נשאבו 18 זקיקים. רמת ה-E2 הייתה 13,940 , והפרוגסטרון היה 2. לפני ארבעה ימים הוחזרו לי שני עוברים. היום בבוקר ביצעתי בדיקת דם הורמונאלית כפי שנתבקשתי, התוצאות: E2 = 4625, פרוגסטרון גדול מ-190 nmol/L האם התוצאות הללו יכולות לרמז על הצלחת התהליך?? בדיקת דם להריון אני מבצעת רק בעוד עשרה ימים.. אודה לך מאוד על תשובתך!! אפרת

06/07/2013 | 21:17 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאפרת שלום רב, בדר"כ בשלב זה של הטיפול אין אפשרות להסיק על התבססות ההריון או לאו. רמות האסטרוגן והפרוגסטרון מצביעות על רמות הורמונליות תקינות לשני ההורמונים. אי לכך תמשיכי בטיפול כפי שאת נוטלת ובצעי את בדיקת הבטא במועד המתאים. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל www.feldbergclinic.co.il נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות